JAAAAA!

Jag säger bara SKELLEFTEÅ AIK!!!


You don´t belong.

En riktigt lugn dag på skolan idag, inga lektioner utan de va bara gå runt och kolla hur duktiga alla treor har varit med sina projektarbeten, själv är jag för lat för att ställa upp ett bord och visa vad jag har gjort. :) Kvällen blir det att bege sig på möte, på leos lekland för att snacka sommarjobb och annat rolig. Nu är det äntligen helg, tjoho de kommer bli en underbar helg hoppas ja på. Fredagen ska jag först en tripp in till stan för återbesök om knät sen på kvällen ska ja vara med olof och hans ka äntligen få se min balklänning! :) Lördagen är jag då mest taggad på, då är det toxicfest på folkparken! TAGGA TAGGA! :) Söndagen är fortfarande oplanerad men de blir nog en hyffsat palt dag med lite mys framför någon film lr så, allt är möjligt.


All we evere do is day goodbye.

Tänkte bara kolla in och säga varför ja var så otroligt glad igår. Var nämligen hos Kroppen  skellefteå och bad ännu en kiropraktier kolla på min eländiga knä och han har troligen hittat felet. HAPPY!!! Min meniskel hade tydligen hoppat ur led sen hade mina lårmuskler gjort upp något slags skydd för att skydda knät på något konsigt vis och de gjorde egentligen bara saken värre, så han knåda upp musklerna sen så försökte han lägga menisken på plats så nu hoppas jag att det löser sig nu och bli bättre annars finns risken att menisken är paj och det hoppas jag inerligen att det inte är då vet ja inte vad jag gör.


SÅ HÄR GLAD!

Happyface.

Säger bara en sak !


Think twice.

Känns sommer att denna vecka kommer att bli grymt bra! De är lugnt med läxor och sånt i veckan lr än så länge i alla fall =) Va hos frissan idag och fixa till missödet med utväxten och klippte mig också när jag lix var där :) Dagen har flyttit på ganska bra och jag kan säga att jag blev riktigt glad när ja kom hem, både min studentklänning och balklänningar har äntligen anlänt från Kina, så de känns bra nu har ja då det jag ska ha på mig nu ska ja bara fixa skor och accessoarer sen är de 100 % :) Hoppas att resten av veckan flytter på som denna dag d kommer det bli toppen.


Så här blev i alla fall resultatet, lite mer blonda slingor också, prima skinka! :)


HArd work, work.

Grymt sliten hjälte, är helt jävla palt! Började arbetsdagen i lördags som bussvärd mellan 8-15 och sedan byttes de om och började ordna fram till middagen och sedan servera alla lr ja massa som jobbar på skellefteå kraft. Mellan kl 15-23 sprang man runt och servera mat, dricka och en massa annat, sjukt trevlig kväll och sjukt trevliga personer jag fick jobb med. Ja kan ju lugtn säga nu att jag har ont i bena. Sen när serveringen var klart så var det dags för mig, Elin och Jenni att börja humpa, vi va lugtn bättre än killarna, vi plocka ner scenen och massa annat tugnt arbete, tur man har mukler ;) så kl 2 kom ja mig hem till elin, men somnade inte fören halv fem efter massa omständigheter. Upp igen nu i morse för att jobba 11-16 på leos, tur de va lugnt där och itne överdrivet med folk så ja överledve dage. Ikväll blir det fysträning och sen ska ja SOVA!!!

bjuder på dom få bilder jag lyckades ta :)



Dagens/kvällens Schema :)


Fördrinkar


Jord


Elin =)


Bossen sofia spexar

Vatten


Jenni och Elin trötta efter allt humpande

Beautiful day.

Grymt bra låt!!!! :D

 


I hate this part.

Skönt att va ledig fredag säger jag bara! Idag blev det såklart sovmorgon och sen stekte jag mig amerikanska pannkakor till lunch, mums!! :D Palten va ju såklart tvungen att få sig en promenad så vi tog oss en tripp till skogen. Efter det har ja gjort massa tjoller här hemma :) ikväll finns de ännu inga planer men vi få se allt kan hända, de bli upp tidigt imorn för jobb =) Kul inlägg?


Next to you.

Tyvärr blev min klippning+färgning iställt idag för att frisören va sjuk så de blir att göra det på måndag istället, ja kommer nog klara mig fram tills dess, hoppas jag i alla fall. Nu är veckan över och nu är det helg, hur skönt som helst! Imorn så får vi se de bli troligen en skogspromenad med dorisen sen blir de väl bara njuta av helgen. Lördag så ska ja jobba hela dagen lång 8- 24 kommer va jävligt trött när jag ska upp på söndag och jobba på leos 9-16 men de är bara kämpa på, ja behöver ju pengarna just nu. På tal om pengar nu är det inte länge kvar tills vi far till cypern lr ja okeej de är lite mindre än två månader men de kommer nog gå fort hoppas jag =) Ja just ja min balklänning är i sverige nu !!!!!! Ja hoppas den kommer att sitta som den ska annars bli jag helt förstörd :(

FinaLisa fick pryda detta inlägg, snart är det min tur att gå längst den röda mattan.


Black bird.

Något "intressant" för att jag har tråkigt.

Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Alltid på topp!
Favoritgodis: Små sånna hära runda som är röda,gröna och gula , vet inte vad dom heter (A)
Är det nåt du absolut inte äter: Sill, bläää
Kläder just nu: Underkläder, Jeans och en vinröd topp
Musik just nu: Lyssnar på lite nostalgi
Vad sa du senast: Mamma, få inte en hjärtinfarkt nu
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 80-talet
Sommarplaner: Jobba, umgås med vänner,bada, festa, ta studenten och bara njuta!
Fisk eller badkruka: Som fisken i vattnet
Saft eller alkohol: Båda
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: Sommar och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En båt, bensin och en partner
Spelar du nåt instrument: Nej, men jag spelade piano en gång i tiden
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: Går i vågor men just nu slösa
Bästa film: Love at the first hiccup
Tror på liv på andra planeter: nja inte fundera så mycket på det
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ingenting är omöjligt
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut, ingen tvekan!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Det skulle ja ngo säga
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 3
Bio eller promenad: Båda delar
Är du kittlig: Det är jag, men säger inte vars ;)
Snarkar du? Inte fått några klagomål på det så ja tror inte de :)
Stjärntecken? Lejon, GARRR
Rädd för insekter? Nae
Äckligaste insekten: hmm, kackerlacka
Största svaghet: Oj, självförtroende
Det här är jag bra på: Att säga vad ja tycker och stå för det
Bästa bok? Bakom stängda dörrar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga
Vad vill du jobba som? just nu, Socionom
Chips, morötter eller godis? Chips (med dipp)
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej, men har många gamla som ja skrev som liten
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag vill pierca mig i naveln och tatuera mig på något ställe som ännu inte är bestämt.
Stökigt eller välstädat? Lite mer åt de städade hållet
Gungar du på stolen? Nae faktiskt inte
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? utan tvekan
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger när ja bara äter med gaffel annars när jag ska skära något är det vänster
Är du rädd för blod? Nae
Saltar du på maten? Jo, lite för mycket
Gillar du att sjunga? Det gör jag =)
Anser du att du är stark? Lite för stark ;) lr hur det nu va
Brukar du sola? När solen våga visa sig så ja
Vad gör du om du får hicka? Hickar tills den går över
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Verkligen inte
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? Oj inte vad jag kan komma på i nuläget

Daddy's girl.

Har inte orkat ta mig tiden att skriva på bloggen, men sedan i helgen så har de väl inte hänt så mke intressant. Måndagen bestod av vanlig skola och kvällen vart ju kanske inte riktigt som planerat. Min mamma skulle hjälpa mig att bleka bort min aldeles för mörka utväxt, hon har gjort det förut och då har resultatet blivigt ok men man ska väl inte alltid lyckas. Utan jag vart gul/blod/vit på vissa ställen blev de bra men de vart fläckigt och jätte hemst, helst förstört. Tur vi även har frisörer i btk så mamma ringde Marie på Frizzan och frågade om råd så vi åkte dit och köpte en toning för att få en lite bättre färg på det hela. Så nu är väl reslutatet ändå hyffsat, lite fläckar här och var men ja få nöja mig med de tills vidare för imorn drar jag till frisören för både klippning och färgning för att få de hela mke bättre ;)

Tisdagen bestod det av Hockey med Alle, jag kan ju säga att man inte va så nöjd när man gick och la sig den kvällen.. nae usch förlust första matchen mot Luleå är ju inte något man kan hurra för, de är bara ta nya tag och hoppas att det blir vins på torsdag och även lördag! Ikväll hade ja tänkt att göra bort lite skola sen ska ja nog sätta mig ner och se hachiko, ni som inte sätt den film SE DEN!




Free fallin.

Fullt upp hela helgen men det gillas! :) Fredagen var jag hos mange i hjoggböle med han, Emma och Emil och de hände massa kul :) Lördagen blev de upp tidigt för att börja jobba på leos mellan 9-16 en lugn dag så de va inte så mke göra, direkt efter jobbet drog jag och hannas oss till guldvallen skelleftehamn och kolla på världens bästa lags match, mina brudar vann med 2-7, grymt! sedan begav vi oss hem till hanna i ersmark och gjorde hemmagjord pizza hur god som helst. Hur trevlig familj som helst hade hon också, de blev massa prat med världens bästa hanna :)

Idag var de ännu en jobbardag på leos 9-16 ännu lugnare dag så de va absolut inte mycket att göra :) Efter jobbet drog ja min kosing direkt mot scandik där de skulle vara möte angågende ett eventjobb jag ska medverka i nästa helg få berätta mer om de sen när det börja närma sig :) ikväll blir det en tidig kväll ska bara ta tag i att skriva klart en historiauppgift. suck...


Love of my life.

Godmorgon alla pimma människor kan sammanfatta gårdagen kort, hockey hos mange i hjogg med folk, aik förlora, åt isglass, Emil och mange kasta mig i snön. Nu ska jag snart sätta mig i bilden påväg mot jobbet, kom och hälsa på vet ja :) ikväll blire kolla boll och va med Hanna :D


Love love love.



Kan ju säga att jag bli någorlunde depp när ja se den hära, ja vill också....

You won´t feel a thing.

Gårdagen bestod endast av att skriva en filosofiuppgift om sokrates, kul va? sen såklart ägnade ja mig av att se aik spöa lindköping, TJOHO!!! :D Ikväll är filosofin bortgjort och snart ska ja sätta mig ner med historian, jag säger tre ord, ursch, fy och bläää... Nae nu är ja less skolan (igen) nu vill jag ha sommar!!!!!!! I helgen har jag då ändå hyfsat många fina planer, jobba på leos lördag och söndag 9-16 så om någon ha tråkigt välkommen att hälsa på! :) Ska träffas och umgås med hanna blir nog super mys! Lördagen ska ja även hejja fram laget till vinst mot rönnsker :) Oh just ja söndag ska ja på möte, trevligt värre :)  Imorn ska ja röntka knät, nervöst... bara tråkigt att en vanligt röntken inte kan visa så mke.. men de är bara ta och ta de man få.

Kan ju bara säga att jag älskar denna bild och personerna på den. =)


Save me.

En yber fin låt och en ännu finare bild till den :)




Saturday night.

Mamma tyckte jag skulle stanna hemma från skolan även idag för hon trodde jag kan få lunginflammation och liknande men envis som jag är fick ja min vilja igenom. (vem vill fara till skolan när ens mamma säger att man få stanna hemma? ) Var en hyffsat chill dag idag tränade inte imorse så de va sovmorgon så ja anlände till skolan just efter elva och då blev de lunch med Evelina, Josse och karro trevligt att  träffa dom igen bara synd att min andra power puff pingla va sjuk (Elin) :( Alla föreberedde sig för engelska men icke istället var det info från arbetförmedlingen sen var de filosofi men den vart inställd pga att våran lärare va sjuk så ja passade på att ta igen lite tid med bajs nadja och Hanna :) alltid trevligt att träffa vänner efter lovet man ha så mke att prata om. Skrev ett sms till min mamma idag om att ja ville att hon ska klippa mig för att ja inte har råd att gå till en frisör, är de snålt? aja man få ta det man har och ja få hoppas ja lycka övertala henne att göra de :)


En smöoy youghurtglass skulle sitta himla fint just nu!

1973

Taggen på att träffa alla klasskompisar efter spolovet blev ju inte direkt som man har tänkt sig. Var almänt palt igår, frös som ett svin och mellanåter svettas jag och ont i halsen och kroppen hoppades bara på att de låg en förkylning i luften men icke, 39 graders feber så de blev ingen skola idag jag som va pepp att berätta för mina vänner om resan till spanien och även höra vad dom har gjort för kul på sporlovet, men jag få väl spara de till imorn. Nu sitter ja i sängen och dega har fortfarande lite feber men hoppas på att de snart går över. Kan ju även glädjas av att jag har fått en röntkentid på fredag, tjohoo!!! Hoppas då att man kanske få  reda på vad de är för fel på knähelvetet, är som tillbaka på ruta ett igen, svullnaden är tillbaks och kunde inte träna på tre dagar i spanien sen inte heller spela matchen så de va lite surt, men snart är jag back on tack, hoppas jag i alla fall :) man ska försöka tänka så positivt som möjligt :)


torremolios

Vilken underbara resa! Vi fick oss tyvärr bara en soldag och det var söndagen när vi anlände till torremolinos då stekte vi på för att kanske få oss en liten bränna men de vart nog för lite sol så vi fick behålla våran blekhet och njuta av regnet istället. När de regnade och blåste resten av dagarna så vart de lite enformigt, man kunde inte sitta ute utan man blev fast på hotellrummet och såklart så blev de endel shopping också. :)

En kväll så bestämde laget sig för att ha de lite mer lyx och fara ut på en resturang och äta. Vi hade bokat ett bord på en resturang som såg riktigt fin ut och när man lästa igenom menyn så såg de riktigt gott ut. Alla började beställa in vad de ville ha, och tränarna Gunnar och Lajja valde att ta de dyraste på menyn bara för att verkligen lyxa till de. När allt började de serveras så va de inte många som va nöjda med sitt val av mat, kötte va för mycket rött och de va inte många som njöt av de. Jag och Lotta drog på full pott och hade beställt in kött som man stekte själv på en sten och de kändes bra och riktigt gott blev de. Sen så vare då dax för gunnars och lajjas tur att få sin mat, in kom en tallrik med en klum som såg ut som köttfärs? Dom väntade bara på att de också skulle stekas men icke så de va bara att äta och försöka se nöjd ut, mycket skratt under den middagen kan ja lova. Till efterätt gick vi och köpte den underbart goda youghurtglassen på smöoy!

Detta va typ det jag orkade skriva, ni kan läsa mer på vår resedagbok som tränarna ha varit duktiga och skriva. www.Lagsidan.se/bffa

Finns tusen bilder men här kommer några stycken i alla fall :)



Karaoke blev de med ybertrevliga engelska pojkar :)







Shoppingen

tröja från Zaras 12,95 euro

Puder från någon liten affär 1,0 euros

Bh från samma lilla affär 2,25 euro

Älskade skor från Strandivarius 29,95 euros

stay.

16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Mina systrar såklart <3


Dancing shoes.

Snart hoppar burträsk damlag på en buss för att färdas ner till stockholm och imorgon så lyfter planer för en vecka i spanien på träningsläger! Jag hoppas att de kommer att bli en grym vecka skapa många fina minnen och hoppas att alla kommer att klara sig utan några skador. Såklart så kommer de publiceras massa bilder här på bloggen när jag är tillbacks ! :) SNART ÅKER VI OCH JAG ÄR SUPER TAGGAD!!!!!!!!!!!!


Nowhere fast.

15e bilden: En/två person/personer som du vill vara med.

Fina flickor, vi umgås för sellan!


What hurts the most.

Köp denna  åt mig? =)

Beställ den på http://www.onepiece.no/product_info.php?cPath=136_139&products_id=2458&language=SV =)


Knock on wood.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Leaving town alive.

Dagens skridskoåkning, jag va sune =]

 

Sen även en vacker bild på jag och Elin :)


All you need is love.

13e bilden: Du och någon/några klasskompis.

Epa,  Jag och Karro  när vi kidnappade Elin till bowlingcompaniet. :) <3


I saw you die.

Har inte tid med något nu , mitt liv stavas PROJEKTRAPPORT!

I hate this part.

12e bilden: En bild på din vardag.

Fan jag hade tänkt och ta en bild idag på mina fina vänner, men tyvärr så glömde ja bort de, så de få väl bli någon gamal bild antar ja :)

Elin och evelina tar sig ett sovarpass på historia lektionern.... Och även felix =)
Man börja ju undra om historialektionerna är intressanta ;)


Thru the trees.

Är man övertaggad om man börja packa inför spanien idag och vi åker inte fören på lördagkväll? eller har jag de bara som en ursäkt för att inte sitta och skriva projektrapporten hela kvällen? jadu de är fråga och inte ens jag vet svaret det kanske är lite åt båda håll? Denna vecka har ju inte gått som planerat direkt, men jag hoppas allt blir bättre och de känns redan nu som att resten av veckan kommer jag sväva på moln! :D Imorn är det bara två dagar kvar av skolan för jag är ju ledig på fredag och de känns hur skönt som helst! Imorn kommer de nya avsnittet av OTH och jag hoppas de är lika bra som alla andra är inte ens lite orolig på att de kommer vara dåligt.

Snart lyfter vi! :D


Nothing more to give you than me.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Doris, ja lova hon säger inte ett ord till någon om det du berätta för henne ;)

Nae men skämt och sido, de är väl mina närmaste vänner, ni vet vilka ni är. <3


RSS 2.0