The sound of silence.

dag 10 – en låt som får dig att somna


Fucking Perfect.

Ikväll är det valborgs och har inte börjat dra taggen en men de kommer väl, de kommer troligen bli en grymt kväll. Snart ska ja sätta mig mot bussen in mot stan för 11-16 jobb på leos, pengar pengar pengar! Sen blir de möta upp Hanna och Linnea för att få i oss lite mat för att sedan möta upp ännu mer folk. Hoppas alla få en grym valborgs för det ska jag!Åh just ja simma lugnt, int för att jag ska de ;) (Mamma du kan ju låtsas du inte läste de här :* )




Dynamite.

dag 09 – en låt du kan dansa till


Simple man.

We♥it


The shift.

Dom flesta jag fråga tycker att om man tattuera sig så måste det betyda någonting, tycker du det? =)


GE MIG!

Del av din värld.

dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Kan inte komma på något så ja passa den :)

dag 08 – en låt som du kan hela texten till


Saturday Night.

dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe




Torremolinos


Home.

Lite lite skrivande nu på ett tag men är för ja inte har så mke intressant att dela med mig av :) Idag började skolan om kan ju inte direkt säga att ja länktat, känns som att sommarlovet hade börjat men tyvärr så va inte fallet. Tur att det bara är tre skoldagar i veckan för mig del, är ju nämligen ledig fredag. Ikv blir de plugga filosofi om lite filosofiska gubbar, intressant xD sen blir de se några avsnitt av sunes jul, helt underbart! Ät lax det är dyrt, nae gott menar ja! =)

Sommarlovet 2010 <3


Här kommer sommaren.

dag 05 – en låt som påminner dig om någon


Travelin' Soldier.

dag 04 – en låt som gör dig ledsen


Crying.

We♥It


For the first time.

dag 03 – en låt som gör dig glad


vilka godingar ;)

Kärlekens tunga.

dag 02 – din hatlåt

Antar de är en låt som man inte tyck om =)



Help me remember.

Jobba på leos en långfredag sluta med att man städa hela dagen för att det endast är ca tio barn och leker i leklandet. När kl börja närma sig fyra fick ja sms av linus om att de va visst mollys så istället för att ligga hemma och dega som tanke var så blev det förfest hos arvid med Linus, Olof, Oscar, Hanna åh såklart Arvid mycket trevlig förfest, drog oss sedan vidare mot mollys och befann oss där just före halv tolv så stötte vi på ännu fler klasskompisar mycket trevlig kväll, träffa massa nya människor och de är alltid lika kul. Låg palt i sängen vid halv fyra. Tack alla som gjorde kvällen grym! Sen kändes de som att man blev kvällens linslus fem bilder i vimlet.

Vakna upp i morse och mådde som förtjänat klev inte upp från sägen fören ca kl 14 och vaknade vid nio tiden, de är illa. Ikväll blir de umgås med alle få se vad som hittas på och imorn finns de ännu inga planer så vi få se allt kan hända och snart börja skolan... Ge mig sommarlov!

 

 

 

 


Paper heart.

dag 01 – din nyaste låt på spotify


Mary song.

Så roligt, få väl se om ja kommer lyckas hålla detta bara :)

dag 01 – din nyaste låt på spotify
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som är guilty pleasure
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom
dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Two is better than one.


Wherever you will go.

Riktigt lugn dag på jobbet idag inte så mycket att göra men man är ändå palt när man kommer hem så ikväll blir det att bara ta de lugnt med lite popcorn framför en bra film lr några avsnitt av greek. Även jobb imorn stå på schemat 9- 16 sedan ska ja bege mig till mormor och morfar i mjödvattnet för lite påskmiddag mycket smaskens! Gårdagen va menat att bara ta det lugnt men det slutade med att ja hamnade i bureå och umgicks lite med Aron mycket trevligt =)


Hard work,work.


Nu dra jag och jobba 9-16 kom och hälsa på mig? =)

Quiet little voices.

Påslovet blir bara bättre och bättre känns det som, På dagen så gick jag en efterlänktat promenad med Amanda mycket trevligt alltid lika mke att prata om. Senare mot kvällen som kommer hanna hit, vi prata bakade kladdkaka och såg love and other drug bra film. Hon drog inte hem fören just före kl två en mycket trevlig kväll. Idag peppas det städning och sedan ska ja såklart se det nyaste avsnittet av oth!!! Nu ska det göras raggmunkar till lunch mke gott, nam nam!


99 times.

Första lovdagen han invigts med att bara dega och njuta av att ingen läxa osv behöver göras. Kvällen bestod av ett live möte med lagen sedan cyklades det hem och så blev de lite mys med Dumbo, sen kom svartsjukan själv (Doris) hon ska vara med på allt kommer och puffa med huvet och slå med tassen bara för att hon också ska få uppmärksamheten. Nu blir de nog slå på en bra film sedan se BB. Imorn så kommer Hanna hit på kvällen få se vad vi hitta på men något bra slå jag nästan vad om att de bli! :)

 

Vist är han söt? Gamgubben fyller föresten 10 år den 24 april :)

Men så många år i baken är han blind på båda ögongen, stackarn <3

 

Hela gänget <3


A teenager in love.

Tyvärr bjöds det på en händelselös match på olles med 1-1 som slutresultat. begav mig hem till evelinas lägga vid ett tiden sen blev de upp 10:30 för att dra mig mot jobbet på leos, det va lite folk och inte alls så mke att göra och det blev då bara mindre att göra när strömmen gick och va borta i 1,5 h :O Hemma just före sju och då serverades det grillad kyckling och pommes, smaskens! :) Ikväll blir det bara en degarkväll, skönt! :)


Livet är en fest.

Gårdagskvällen var hur kul som helst, flickorna från klassen - josse och sara + Chrsitina var hemma hos mig och det bjöds på trerättersmiddag, Räkrulle som förrätt sedan blev det Grekiskpytt i panna och till efterrätt Mississippi paj och Polkagrisglass mycket gott. Det blev en lyckad kväll med mycket skratt. Följde sedan till stan och nu är jag plattsat i evelinas lägga och ska snart in till stan och möta upp Elin och Svalan som är hemma och hälsa på den ska ja se evelina match på norrvalla kl tre, se den du med? Sen ska ja dra med mig Evelina på Olles dock nyktert men de kan bli grymt ändå =) Imorn jobb på leos.


Måste säga att Evelina är en underbar konstnär, hitta denna på hennes skrivbord.


Sing like me.

Kan ju bara säga att gårdagen var underbar! Hur perfekt som heldt, även som denna =) Bilderna få tala för sig själv :)


Fika på Waynes med Elin och Epa :)


Jag och Evelina gjorde kyckligsallad till middag, mums!


evelina tyckte det va gott! :)


Va med Anton och vi åt glass, detta är en Filur mycket god endast åtta kronor! :)


just ja, jag och Evelina trådde även i oss denna grymt goda chokladkanin! :)


Idag fick jag verkligen sommarkänsla, det va lugnt på filosofin jag och epa tog en promenad på idrotten och hamnade på Ainas och åt årets första kulglass (kul) ;) Geografin var det endast spel, snart är det sommar och studenten!

Natteravn.

Idag har det varit en förvånandsvärt bra dra på skolan :) Tur man har så underbara vänner som piggar upp en och gör då att man få de så bra som möjligt =) Engelskan spåra ur som vanligt och filosofin passerad fort sen var det äntligen dax för den efterlänktade Esterarkonserten! Grymt bra var dom helt otroligt vad vissa pers sjunger bra :O Om man nu hade den begåvningen :) Hoppas att veckan fortsätter på samma bra visa :)






Vad pojkar gör om natten.

Hej! =)


Bloody sunday.

Har ju glömt att dela med mig av denna underbara bild, när vi var i spanien på träningsläger så stod det typ en mini cooper vid varje gatuhörn och jag är galen i dom, jag ska ha en någon gång i mitt liv!

Jag och Pärlan, ni se ju bara hur bra vi matcha!


No scrubs.

Sena kvällar har det då blivigt i helgen, me  like! Det är väl ganske bevis på att det varit en bra helg, lr? =) Det är då vad jag tycker i alla fall. Gruvar mig för morgondagen då blir de att vara inne i stan redan vid sju tiden för ännu ett besök hos claes göran angående knät, han ska kolla hur de jobbar osv sen blir det att tigga om en remis. Ikväll ska ja nog bara dega och ta det lugtn se några avnitt av GREEK serien som ja har fastnat för sen blir de nog att fysträna medan brudarna har träning för fult. Morgondagen har ännu inga planer vi få se vad dagen har att erbjuda. Jag hoppas inerligen att denna vecka blir bättre en den som varit. Ett stor jävla plus just nu är att jag ska äta surtrömming till middag!!!!!!! :D

we♥it


Endless love.


All you need is love.

Helgen rullar alltid på lika bra, Igår kom olof förbi en sväng stannade ända ill kl 03:30, har alltid så mke att prata om när vi väl ses, kul! :) Klev upp halv 8 imorn för att dra mig mot skellefthamn för att hejja fram mitt älskade lag i domarcupen men de gick inte som planerat. Första blev vinst 1-0 mot myckle och sedan så blev det sen sorglig förlust mot clemens med 1-2 lite synd där på slutet när vi trodde att vi redan vunnit matchen och börja slappna av lite väl mycket. Det är bara ta nya tag till nästa år. Ikväll blir de bara mys för fulla slanten, bli så klart att se AIK ta hem segern mot färjestag eller det får man i alla fall hoppas! :)

Puss hej leverpastej. =)

Just so you know.

Dagen har gått räser :) Körde in till stan idag med min trogna vovve Doris i bagaget för att möta upp några vänner från klassen för att gå på en liten promenad runt stan. Sedan drog vi oss upp på boda borg för att bli serverade hamburgare men så blev det ju inte, maten hade blivigt snodd av någon annan klass så jag släpte av alla andra sen drog jag och hannas oss mot kaplan för att avnjuta en liten bit pizza med Tzatziki , mums!

När ja väl var hemma så var de meningen att jag och Linnea skulle fara och lämna blod, de blev bara av för Linnea jag fick inte för att jag fortfarande är förkyld, de va lite surt man vill ju som hjälpa något. :) aja de få bli nästa gång. Ikväll blir de att äta det som blev kvar av kladdkaka från gårdagen och plattsa sig framför hockey, HEJJA AIK!


Love hurts.

Jag bara älskar denna!


Things you never show.


Är sjukt beroende av sånna här bilder,
konsigt men de är som fint på något konstigt vis (A)

Show me the meaning of being lonely
Is this the feeling I need to walk with
Tell me why, I can't be there where you are
There's something missing in my heart

Lift me up.

Nu när jag absolur inte har något att göra kan ja väl ta mig tiden att skriva en liten bit. Helgen va grate bortsätt från några undantag. :D En liten förfest hos arvid med liten folk blev king, hade en spindel på bröstet och höll även i den spännanden ;) Vi drog oss sedan vidare på folkparken där staion8 hade ordnat toxicbar för alla skellefteås 18 åringar. Det var absolut en minnesvärd kväll! Söndag blev det en lång sovmorgon sedan va jag och såg våran match på guldvallen som inte blev så lyckad.

Måndagen blev en bottendag fanns inget som va bra, vi lämnar den så. Idag ligger jag hemma med en dundrans förkylning inte kul, hoppas jag e tillräckligt frille imorn och på torsdag för på torsdag är det nämligen frillufsdag med skolan då ska jag, Elin och Julia pimpelfiska vi få se hur de bli av de, jag kanske kommer hem med värsta stor laxen, rimligt lr hur ;)!?


Jag och spindeln som ja inte trodde hade något namn. <3


Sen har vi då katten Olle som höll oss sällska på förfesten, puss på han :*


Oscar och hanna påväg till folkparken :)

Fin Hanna och jag på förfesten <3

Collide.

Orkar inte skriva något sammanfatta bara en del av lördagskvällen men en bild från megafonen.


i´m sorry.


PARTY!

Snart dra jag mig mot stan med bussen och möta på Hanna och sen tagga vi till kvällen den kommer bli GRYM!


I just wanna run.

Var längesedan min palt va så här liten!


When You Look Me In The Eyes.

Allt blir inte riktigt som man har tänkt sig. Var på återbesök angående knät idag och inget har föreändras sedan ja var där sist och nu skulle vi göra ett nytt försök men inget värka vela funka på lilla jag så nu blir de steg två. Kontakta en doktor för att få antingen en magnetrönkten eller en titthålsoperation. Hoppas att skiten släpper snart, för nu vill jag träna fotboll i alla fall kunna vara ute och springa..

Ajaj hoppas helgen kan pigga upp humöret lite, Olof kommer och hänger ikv bli nog grate! sen ska ja va med världens bästa Hanna och de bli först lite mys på stan sen så taggar vi toxiz på kvällen! TJOHO :)


Här har ni en dålig bild på en liten sneak peek på min balklänning ;)

RSS 2.0