Let go.

 

 

 

You can choose to blame

Your circumstances on fate

or bad luck or bad choices.

Or you can fight back.

Things aren´t always going

To be fair in the real world.

That’s just the way it is.

But for the most part,

You get what you give.

Rest of your life is being shaped right now.

With the dreams you chase.

The choices you make and

The person you decided to be.

The rest of your life is a long time.

And the rest of your life starts right now!


Havet är djupt.

Varit dött ett tag, men skitsamma. Har haft fullt upp nu på dagarna när skolan börjat om och torsdag-lördag så har ja jobbat på matfeste med att dela ut skitsnygga underlägg med reklam om den nya ölen från skelleftehamn med namnet kallholmen. Nu har jag ju till och med FF, EF och DF, dom som inte hängde med på de där så är alla utflygna ur huset till och med Lilldorran. Bara njuta av de ett tag tills mamma och pappa kommer hem från Kreta på fredag. Har nu slutat äta min medicin så nu är ja back on track med träningen. Match  igår, tyvärr förlust men ikväll är de träning och ja hoppas de blir GRYMT!

Här e det en dålig bild på dom skitsnygga underläggen sen såklart den skitsnygga "väskan" jag och Nadja gjorde.


Dinosaurier.

Just fan, Epa och jag skrev till 118118 och 118100 och fråga  vem Ida Gustafsson från Burträsk va och Vem Evelina Pallin är, detta fick vi som svar.

118118


Hej! Evelina Pallin är en nybakad student. Som just nu bara jobbar och tränar. Hon spelar fotboll i Morön Och spara pengar till något hemligt.

Hejsan! Ida bor på solbacksgatan 9 i Burträsk. Ida är född i lejonets stjärntecken på 'Marta'- dagen. Vi gissar på att hon är en utåtriktad och varmhjärtad person. Vi gissar också att hon gillar barn väldigt mycket och funderar på att utbilda sig till förskolefröken.

118100

118100 tror att Evelina Pallin är en söt och intressant tjej med båda fötterna på jorden. När hon inte shoppar och stickar tycker hon om att slå alla med häpnad.

118100 tror att Ida Gustafsson är en pigg och glad tjej som gillar dinosaurier och juice, gärna i kombination av varandra.

Första skoldagen.

Första skoldagen invigd och vinkat adjö till sista sommarlovsdagen. Kan ju säga att sista sommarlovsdagen blev mycket bra spenderad. Jag+ Epa+ Dajmglass+hallon+blåbär+mys+ film+prat+skratt+ massa massa tjoller. Hade en otroligt rolig kväll och kan ju säga att den blev lika spårat som vanligt, me like! Första skoldagen mycket lugnt, skulle säga att de blev ca 1 ½ lektion. Ett stort hål som vi spenderade utanför studievägledare och läste igenom dom flästa bökerna om diversa högskolor och kurser som kan läsas. Imorn är det en riktig dag på skolan och fullroppade med lektioner , så hoppas dagen gå fort. Kvällen bli spendera med alexander så vi få se vad vi kan hitta på, nått kul få ja väl lov att hoppas på.



Summertime.

Snart är ja i en lägenhet i skellefteå med epa och ta vara på den sista dagen på sommarlovet. Det blir med film och lite gosaker. Imorn börjat det, kan ju säga att nu är de lite dubbla känslor med tanke på när ja fick se schema... Vilke katastrof tänkte jag först. Fick sedan reda på av mina kära klasskompisar att spid 3,5 kommer endast gå skolan till v 47 , 13 nov. Kan ju säga att de är ett litet plåster på såren. Nu hoppas jag att detta halvår kommer gå fort och snart är det min tur att bege sig ut och förbereda framtiden.

Varför hitta jag bara sånna här underbara bilder på oss? ja gillare! :)


bajskorv.

Jävla bajsschema.....


Sommartider.

Tio, nio, åtta, sju, sex, fem, fyra, tre, två, ja exaakt två dagar kvar innan det är dax att sätta sin fot på Atorp för den sista terminen på den skolan i alla fall. Kan säga att de finns väl lite olika tankar när de gäller skolan. Att komma tillbaka till prov och andra tråkiga saker är kanske saker man inte ser fram emot, men att träffa vänner som man inte träffa på  hela sommare göra alla dom hära tjollriga sakerna man hitta på för att fördriva tiden som tillexempel sjunga disneylåtar med epa i koridorerna.
Sista helgen innan skolan börja tycker ja då själv att jag ha spender på ett bra sätt, bara tagit det lugnt, den blev långt ifrån en vad den va planerad, men de gillas. Lördagen blev de så att jag och Alle drog in till stan och såg apornas planet på bio, absoltut en sevärdig film som ja tycker man ska ta sig tiden att se. Blev sedan due date, sen dykte tobias upp och de blev glass och fifa en bit in mot natten.

sura fiskar.

Dagen har passerat och de är fredag och de är sista helgen innan skolan börja om. Dagen har ja spenderat med dorran och bara latat med en lite promenad på det. Ikv åker vi till mormor och morfar i mjödvattnet för den årliga surströmmingen och ja kan säga att jag är taggad! Sen är de ju ett plus att mormor bruka bjuda på en mke utsökt blåbärspaj senare som efterrätt, mmm!

Imorn blir ja hundvakt medan resten av familjen är borta, mamma och pappa på bröllopsfest och Emma servera på Elin och kims bröllop, menat jag skulle hjälpa till men skulle inte va säkert på att ja skulle orka med. Så jag stanna hemma med doris myser till en film bli säkert äta lite popcorn lr lite glass. När kvällen börja bli natt så blir de leka fyllechaffis till alexander och hoppas att få hem han hel. söndagen är stor sätt oplanerad.

 


school.

Snacka om död blogg. vi dra en lång historia kort, 1. Feber torsdagkväll 2. 29-40 gradersfeber 3. måndag , ida död och less. 4 akuten. 5. drops, antibiotika, sova på sjukhus, proveer. 6 infektion i kroppen var det på något vis. 6. Onsdag, ida få äntligen åka hem. 

Gick rykten och blodförgiftning men de är falkst alarm, hata folk som snacka utan fakta. aja hemma nu och nu är de sista helgen innan skolan börja, måste ta de lungt så ja de bli väl de, ta de lungt :)


Wanna go home.

 

 

 


hairspray.

Före

 

Efter

Frippan ,  bara jag om se skillnaden lr=) ?


Hug.

Sitter just nu i min one pice och känner hur nöjd som helt, lust att lägga utt klippet när dom sjunger låten men de kändes lite över styr =) Va i stan idag och sökte lite jobb sen så avnjöt jag en underbar lunch med Epa på Tatung, mke tid att ta igen med den bruden så de va mke trevligt.

Drog mig sen mot atityd för att fixa bort min gräsliga utväxt sedan klippa håret. Ja är ju oftast en sån här tråkig person som gör samma sak varje gång ja klipper mig, ah ta topparna bara. Men denna gång va de lite mer en bara toppar, blev en bit kan ja säga ;) hoppas ja kommer trivas annars är de ju lugnt, de växer ju ut. Nu tänkte ni säkert wow de va ju inte så värst spårat, men prova ha mitt hår finns inte så mke man kan göra av kalufsen. Just fan, kom just hem från spelad match nae vi spöa clemens med hela 5-0, fick sätta första målet också, kändes prima. Även fast alla denna lycka, så känner ja för en kram, någon frivillig?


Ingen vill veta vars du köpt din tröja.

Idag var det storstädning, man ska väl passa på att göra det bortgjort när väret är som sämst. Först blev de att rensa ur garderoben på kläder som man vill slänga och aldrig använder så man kan ju lungt säga att de blev endel. När ja lix va i ett städil så blev de att ta tag i rummet också, renbädda sängen damtorka och damsuga så nu är de nästan som nytt. Nu blir de snart mat, sen dra ja iväg på tränign med världens bästa lag. kvällen blir nog några oc avnsitt må ja tro, är helt fast.

Det vart några plagg ;)


You heard it.


Doing anything.

Helgen ha passerat och den har gått fort, för fort. Matchen mot morön gick ju bara prima skinka kan man ju lugnt säga, vi rulla på riktigt bra där stuntals gånger sen som grädde på moset fick ja sätta två bollar i målet känndes jävligt bra kan ja säga, som jag har längtat! vinst blev de då alltså 1-2 bra jobbar tjejer! Drog mig sedan efter första halvleken till bobysund för att möta upp Emma,Elin och Evelina för då var det dags för servering på Jenny och Magnus bröllop, blev servering av dryck och mat sedan blev de stå i baren dom sista 3,5 timmarna sedan va ja en snäll syster och skjutsade Emma till stan sedan va man lite fyllechaffis, mke trevlig slut på kvällen/natten. Idag har ja bara degat, sätt oc , sätt oc sen har ja sätt lite mer oc =) imorn blir de nog storstäda rummet tro jag om de nu inte bli fint väder då blir de steka.


Wedding.

Idag har de varit mke jobb, jag och Emma trog på mammas jobb även vårat jobb fast vi städar och idag var det dags för den årliga fönsterputsningen så nu är de bortgjort och dom är då renare än vad dom har varit på länge. Nu är de helg igen, inte för att man märker någon skillnad när man ha sommarlov men men. Imorn är det lördag, bortamatch mot morön och jag är taggad!  bli spela första halvan sen så blir de blåsa iväg hem för att servera på ett bröllop sedan blir de några bartimmar där mot slutet blir nog mke trevligt och man tacka ju inte nej till pengarna =) Just ja, gjorde just en mke mke spännande sak, lr ja de är spännande om du fråga mig, jag skrev och försöker skaffa en tid hos en tatuerare, galet!!! snart e de min tur :D Nu är de snart ett år sedan moster Ann gifte sig med Lars-olov =) så bilden passa som in i texten med tanke på bröllop :)

 

 


Går och fiskar.

Idag drog sig bilen till umeå för shopping med mamma mu, det inhandlades lite kläder sen såklart kunde ja inte låta bli att köpa ett par nya skor , ett par nya favortier tro ja de kan bli. Inhandlade också lite fina "flyttahemifrångrejer" från önska, snart är de väl min tur att lämna boet kan man ju tycka. Det åts mat på torget tsm med carin som också ett tag deltog i shoppingen som sällskap. Begav mig sedan till fotbollsmatchen mot mariehem som tyvärr blev ett stor bottennapp, man kan ju såklart skylla på mke som att domaren va dålig men från grun och botten så va det en värdelös match. Är lite missnöjd med min egen insats men några grejer gjorde man väl bra få man väl hoppas men man kan ju inget förstpå något annat när de är min första match på 5 månader, nu är de bara tagga till nästa som är mot Morön borta och de är slakta!!!


RSS 2.0