Where i stood.

Veckan bara rusar iväg och snart är det dags för bal och student. Dagen har gått fort, först betygsnack med FG:n sen var det långhål och då rulla jag och Epa runt på skolan och gjorde inge vettigt. Hade sedan engelska där vi inte heller gjorde något vettigt. Då kan ja ju också tillägga att morgondagens skola kommer också bestå av inget vetttigt.

Imorn ska jag inhandla mig mina balskor, bättre sent en aldrig som man bruka säga;) sen blir det njuta av att det är långhelg, hur skönt som helst! men vad ska man göra då...

Nu är det nära!


Soldier.

Igår blev det en riktigt bra kväll! Drog till stan mötte upp epa på ica inhandlade naturgodis och naturchips mke gott gott , olof anlände sedan för att vi skulle förbereda dagens vattenkrig så vi stod och fyllde vattenballongen i några timmar och såklart kunde vi inte låta bli att starta vattenkrig, snacka om blöta kläder! Idag var det sista provet gjort och sista ninlämningsuppgiften inlämnad, det gör vi vågen för.

Ikväll när jag komme hem mötte jag av en gråtande syster, min älskade Dumbo har dött, 12 år gamal och blind på ögonen, är det grymt och säga att det kanske va dags? har gråtit en liten tår och vi grävde just ner han i en fin låda och med en fin blommbukett.


Vila i frid lillgubben♥


On the floor.

Några bilder från förfesten i fredags snodda från Hannas blogg.







Starless.

Dagen spenderades i stan med mamma,pappa och Linnea va lite på solbacken och köpte lite småsaker, jag och Linnea köpte ett par skor tillsammans, bli ju billigare så, ett plus att man ha samma storlek ;) Hemkommen vid halv 3 tiden då blev det skriva klart historiaarbetet och tacktalet så nu är då alla skoluppgifter bortgjorda känns jävligt skönt! Ikv ta ja bussen tbx till stan för att fara till epa och äta kexchoklad och se film och mys såklart. sen taggar vi skolan imorn ;) mohaha


dont put baby in the corner.

Gårdagen va grym riktigt grym, det få tala för hela kvällen orka inte gå in på några detaljer. Kommer nog in några bilder från förfesten som hanna tagit. Idag var jag först hos Pamela ock provsminkade för balen, man blir bara mer taggad, inte långt bort nu. Jobbade sedan 11-16 på leos, var då även leo på logarts som firade 50 år, hade på mig den där jävla leokostymen i 15 min , tro jag aldrig svettats så jävla mke i hela mitt liv :O När ja väl var hemma blev det laga mat med syskonen, vi lagade nämligen en tvårätters till mamma som morsdagspresent, hon fick den idag istället. Ikv blir det dega och trå mina kexchoklad jag fick av kåre. Imorn, skriva tal, skriva historia sen är all skola bort, det gör vi vågen för!


Never ever.

And who do you think you are?
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Weheartit


Unpretty.

 


Living the dream.

Idag är det verkligen min dag! For till ortopeden idag med hoppet på att få en tid för opperation träffade en jätte gullig läkare som bara kände på knät i ca 1 min sen sa han direkt det är inre minisken så vi ska skicka dig på en titthållsoperation. Glad blev jag såklart, sen vart han även förbannad över hur burträsk vårdcentral behandlat mig. Så tack till den gulliga gubben. Så den 15 juni ligger jag på operationsborde och någon vecka efter är det min tur att inta fotbollsplanen och leverera. Ingen lr ingen kan förstöra min dag!


memories

Är för lat för att lägga in massa bilder från ayia napa på bloggen så de få bli några få, drygt att bara kunna lägga in en åt gången.

 

 


Napa!

Nu är man hemma i sverige, är väl både positivt och negativa tankar, finns väl egentligen inte så mke att skriva, har haft en helt sjukt under resa och tackar dom som åkte med mig och dom otroliga personerna man träffade där. Bilder publiceras nog troligen imorn och dom förklara nog det mesta. =)


Where do i have you?

Snart sätter vi oss på planer för att bege oss mot cypern Ayia napa kommer bara grymt taggade brudar i baksätet! Hörs om en vecka ;)


Dreams.

Här är resultatet från när jag var ute i skogen med simone och fotade, är faktiskt nöjd, lämna gärna en kommentar :) Ni kan kolla in alla hennes bilder på http://www.morkerrum.blogspot.com/ och även www.SimoneWennberg.com riktigt duktig med mke fina bilder.

 

 

 

Foto: Simone Wennberg

 


Beautiful liar.

Jadu en nykter utgång blev de inte igår men kul blev de, träffa mke trevligt folk som man inte träffat på länge:) Idag har det varit jobb på leos 11-16 skönt med lite pengar sen massa lustigheter där som vanligt ;) När man kom hem bjöds det på hemmagjord pizza mke mke gott!! :D Har nu packat det sista ner i resväskan och nu är det inte länge kvar innan jag befinner mig på varmare bredgrader, någo taggad man är!!! :D


Turn back time.

Idag har det varit fotbollsmatch på tjärnbacka och hejat fram brudarna tyvärr blev de 2-3 förlust :/ Seden är lillkusin tilda på besök ifrån leksand så dagen blir att spendera med henne sen ikväll blir de nykter utgång på mollys blir nog mke trevligt få vi hoppas :) Imorn blir det först jobba på leos 11-16 sen så blir det packa det sista för sen åker vi!! :D

Tilda sen förra sommaren nu är hon något större stor tjejen :)




I need you more than this.

Skönt med att vara ledig fredag vaknade upp vi 11:30 av en liten doris som va less på att sova sen så gjordes det amerikanska pannkakor till lunch mke mke gott. Hunden behövde sedan gå ut på en promenad så de blev att ta cykeln för mina gåkunskaper är inte så bra idag, knät är uppsvullet som satan så att vika det är inte de lättaste går som att jag har skitigt på mig xD Har nyligen sätt det nya avsnittet av private practice och där föll det några tårar. Ska snart bege mig mot konsum för att handla mat till resan med mamma. Ikväll finns de inte några planer ännu få se vad de blir, någon som vill dras med mig en fredagkväll hör av sig ;)


for the answers.

En underbar gårdag, skolan paserade snabbt drog in mot stan och inväntade Elin och Evelina som skulle möta upp mig för middagsmys medans jag gick och väntade blev de inhandling av ny bh :) Det blev Icasallad vid älven med dom bästa sedan var jag och Elin tvungna att bege oss mot food för att möta upp resten av brudarna som skulle servera. Drog oss mot fällfors till en gruva och där spenderades kvällen till 23:00 där det serverades mat och snackades engelska. På vägen hem så var det först nära ögat att köra på en stackars hare men det kändes ju onödigt så jag valde att köra på en stackars fågel istället, lite kul vare (A)

Kort dag på skolan idag, Np i engelska sen var det slut på dagen, äcklig lunch, hittade sedan en balväska tjihoo! :D Nu sitter jag här och har packat ungefär halva väskan så är en bit på vägen och jag är sjukt taggad!

Snart drar vi!!! :D


Snopp.

Fy i fan att man ska ha så jävla otur. Idag fick jag äntligen det efterlängtade samtalet från ortopeden men nae ny fan då får man en jävla typ nästa onsdag men nae de gå ju fan inte för sig för då är man i cypern. Varför? Jag kände det på mig att detta skulle hända, fy fan...

 


Beautiful you.

Trodde vi inte skulle ha så jävla bra väder men se på fan :O


It´s to late.

Igår gick det då inte alls skriva lr det gick skriva men inte publicera skiten. Gårdagen var jag med Kusin Simone och Emma och fotade lite i skogen reslutaten kommer senare när jag får bilderna i inkorgen. Sedan tog jag mig även tid att steka i den underbara solen som tittade fram hur skönt som helst tycker jag faktiskt fått en liten linje ;) Idag är det måndag = en vecka innan vi drar till cypern snacka om övertaggad brud hoppas ni andra flickor är detsamma! Idag blir de plugga engelska, suck prov imorn.... Men nu blir de ut och promenera med mammsen och Dorisen =) Just ja var även på ateljen idag och försökte hitta en matchande slips till olof inför balen kan ju säga att det inte är det enklaste men vi kan ha hittat det.

 


Ready to fly.

Då tar vi och tröstäter lite glass och lite påskust till det sen slår vi på blue valentine och gråten en tår. Fyfan vilken tråkig lördag kväll har till åh med gått så långt att jag skrivigt på en skoluppgift. suck. 


8 Steps To Perfection.


It´s alright.

All we need is a little time.


i believe i can fly.

Fy fan seriepremiär imorn, få man säga fy fan för det? Nae nu är jag faktiskt jävligt less på detta, nu är de fan min tur att spela boll. När ja åkte med bussen igår så såg ja små barn som sprang runt och spela boll höll nästan på att börja lipa på bussen. Det är helt sjukt hur mke man kan sakna något så litet så mke. Snart måste de vara min tur..


Life after you.

dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio


Watterfalls.

Inatt blire mys med världens bästa Doris <3


Rolling in the deep.

dag 17 – en låt som du ofta hör på radio


Zoom Zoom

Följde med Padre och hämta hans nya firmabil idag, snyggt byggt! Men bli då populär bland naturbrukarna när man kommer rullande i den kärran ;)


Nobody's Wife .

dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
Oh den va svår!
Jag hatar denna ibland men ibland tvinga jag mig att lyssna på den för i vissa fall är den bra.


Love is dirty.

Träffa väärldens sötaste vove idag, lilla Älva =) En sådan där liten skrutt vill jag ha, blandning mellan jack russel och chiuaua.



Everybody have a dream.

Igår var det bowling på schemat behöver väl inte nämna något mer om det. Idag är jag ledig, lr ja ledig och ledig hade en lektion så kändes ovärt att sätta sig på bussen tur och retur för en lektion, så jag är "sjuk" idag. Så idag så har de blivigt en lång skön sovmorgon tsm med doris och snart ska vi dra på oss skorna och gå ut på en promenad sen så blir de sätta sig ner och skriva lite på ett filosofiarbete sen ikv ska ja följa med pappa till stan och hämta hans nya bil,spännande + skjutsa mamma till flygplatsen för hon dra till stockholm, avens? jo tack.

Någon som vet hur mke dessa underbara skor kosta?!


Love and other lies.

Your fingers touching on my lips
And say a kiss is still a kiss
And when you look at me I see
I see the pain that you make me feel


Happy girl.

dag 15 – en låt som beskriver dig
Stämmer då in för de mesta i alla fall :)


Walk away.

Jadu dagen rullade då på mycket bättre om man jämför med gårdagen som inte direkt va som man hade önskat sig. Idag gjordes det bort både filosofiprov och engelskaredovisning hur skönt som helst nu är de bara några skrivuppgifter som ska göras innan cypern men de få bli en annan dag för de orka ja int ta tag i en kanske bli morgondagens sysla. Efter skolan mötte jag upp Världens bästa Nadja och vi bosatt oss på Wayens några timmar hur mys som helst och mke att prata om, tack för de <3

Ikväll har jag faktiskt lyckas muta syrran med lite coka cola så hon ska massera min onda rygg känns hur skönt som helst! Jag är på bra på det här med förhandla märker jag ;)

Grymt god chokladkaka jag käka! (Evelina, du hade älskat den! )


soldier.

dag 12 – en låt av ett band du hatar
Tror ärligt ja inte riktigt har något sådant band, lr inte vad jag kan komma på just nu så ja passar denna katigori och går till nästa :)

dag 13 – en låt som är guilty pleasure
Denna passar ja ockdå för den har ja ingen aning om vad ja ska göra på :)

dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Denna va fan omöjlig att komma på så ja slänger bara in en låt jag älskar :)


Unpretty.



I wish i could tie you up in
 my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who's inside there
The one with the long hair
Same old me again today (yeah)

My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I'm just trippin'

Born this way.

HAHAHAHHA jag älskar Håkan <3 <3 <3


You´re the reason i come home.

 

WE♥IT

 

 


Angel without wings.

dag 11 – en låt av ditt favoritband


So you do.

Oj vilken helg säger jag bara! Fredagen blev det bara en lugn hemmakväll för att sedan ta bussen till stan för att sedan jobba en lugn valborgsdag på leos, tror de var ca 10 barn där. Begav mig sedan mot morbrors lägga som jag snällt fått låna av han, där sedan hanna dök upp och vi gjorde dittan och dattan för att sedan hämta upp Linnea och fara och handla det som skulle grillas hos Arvid. Blev en mycket mycket bra kväll med mycket mycket trevligt folk, kvällen är svårslagen. Tyvärr blev det få kort, konstigt jag var med på varända jag som bruka va bra på att inte va med på ett ända. Slutade med att alla(Jag,Hanna,Olof, Oscar och Arvid) Slagga där sen vaknades de upp och han snälla mamma bjöd på frulle hur gulli som helst! :) Sedan spenderades söndagen i bjurre. Nu är veckan igång igen men jag och Elin kom på att det bara är två veckor kvar tills vi drar till cypern!!!!!!! :D


RSS 2.0