vi vill ha mål, mål, mål!!

Ikv kl 18:00 ska jag prova dra på mig fotbollsskorna dra latja på sidan av våran träning och se hur mke knät pallar det, så hoppas snart att jag är igång påriktigt och är redo på att fotbollen ska börja om i höst och man kan vara spelklar och redo för action!



Finns inte på kartan.

Fy i fan vilken helg hur underbar som helst! speciellt Lördagen i piteå med underbara arbetsamrater, mke trevligt, blev barjobb ända till kl 3 på natten sen blev de efterfest oh jävlar va det blev röj, man kan ju lätt säga att man mår som förtjänat fy i fan. Var på möte inför stadfesten ikv fick veta jobbartider osv osv. Så alla är välkommen till strandresturangen!!! :D



Summerdream.

Var för lat för att göra en midsommarkrans idag även fast jag gärna hade velat ha en, men den här duge väl, lr?:S


Far away.

Idag är det midsommar, kanske inte en sådan speciell högtid eller vad man nu ska kalla det. För mig blir det då att fira den med mina kära vänner här i btk blir mat och massa roligheter :) Så ha en bra midsommar allihopa! :)


santa monica.

Allt rulla på bra, nu är fotbollsskolan över för iår, ärligt så kommer jag nog sakna smågrabbarna litegran. Slängde kryckorna igår så nu är jag kryckfri och det känns jävligt bra! Då var de midsommar imorn då och då blir det mys här med några kära vänner. Kliva upp lördag för då blir de fara och jobba i piteå tagga tagga! :) Snart är de ju faktikst stadfesten också, de bli att jobba på alla dagar i strandreturangen så ni kan ju komma in och säga hej :)
Ikväll blir de slappa och se lite O.C har just börja på sesong 2, bara den och två sesngen till kvar.


Bli kanske se Dear john, den är ju hur bra som helst, och kände för lite tårar. :)


Soccer.

Typ så här bra är pojkarna ja har och göra med på dagarna, funka väl =)


Last first kiss.

Sommarlovet bara rulla igång och ja är inte ens lite sugen på att skriva. Imorn börja första jobbardagen på fotbollsskolan, ska arbeta tsm med Alice och ha 12 små pojkar på 9 år det bli nog prima skinka! nästa helg är det midsommar och ja hoppas det blir en mycket trevligt och minnesvärd kväll. Snart är det dags för stadsfesten och då blir det jobba för fullt i strandresturangen, ni är välkommna att hälsa på! :) Grymt taggad på sommaren kan ja ju lugtn påstå att jag är!! jag vill bada..

klassfotot som vi tog sista dagen i skolan, fina klassen min!


Collide.


Summer is here!

Mumms min mamma är snäll, hon köpte glass åt jag idag.
Det tycker Ida att hon har förtjänat. Jag ska äta den helt själv!


Loving you!

Då var det klart, operationen är genomfört och vad jag trodde va menisken va en ½ cm stor broskbit som lostnat och legat i kläm och skävt. Enligt docktorn blir det kryckor i två veckor med det få vi se om, hatar kryckor! Till hösten ska jag då i alla fall vara tillbaka på fotbollsplanen och då jävlar!!! :D Ikväll blir det bara dega framför O.C och så har min snälla pappa köpt glass åt mig, smaskens! tack pappi =)

Agnes i dumma mig, hur söt som helst! =)


Snart smäller det!

Fy fan nu börja nervositeten smyga sig fram, ynka två dagar kvar den blir det onsdag och klocka slår 07:20 då är det min tur att ligga på operationsbordet. Har läst lite gran och det stå att återhämtningen kan ta upp mot 6 månadeer men nae fy fan jag ska vara tillbaks till i höst när sesongen börja, så är det bara!


Stand up for love.

Nihil peccat nisi quod nihil peccat


Living the dream.

När har allt passerat, har gått balen och tagit studenten. Nu är det bara ett halvår kvar sen är det min tur att ge sig ut i arbetslivet. Orka inte gå in på några detaljer när det gäller bal och student, kan ju bara säga att balen va underbar lr dagen i alla fall och kvällarna med klassen var då en klass för sig. Har då kommit närmare min klass på ett sätt som jag aldrig trodde va möjligt. Det har vairt en jävligt bra vecka och jag är glad att jag ska gå ett halvår till med denna underbara klass!

Tar sådan tid att lägga in bilder men här va det några i alla fall =)


En bal på scandic.

Några bilder från balen, kommer fler senare! =)






The best.

Grym kväll även igår, tack alla som man träffa och va med =)

R.I.P min jacka.

Party Party!

Festen igår var grymt, hoppas den i kväll blir detsamma! :D
Nu kör vi för fan!! :D


Happy girl


Happy birthday.

Grattis Pappa på 48 årsdagan! :D


Iris fick vara med å ett hörn också =)

Happy birthday.

Grattis Pappa på 48 årsdagan! :D


Iris fick vara med å ett hörn också =)

Dynamite.

Idag har det varit fullt upp, först var jag och fixade naglarna inför balen är mke mke nöjd känns dock lite ovant. Drog sen in mot stan och fixade bort den gräsliga utväxten jag hade så nu är den borde klippte även toppar och tunnade ut det tjocka håret så nu är ja redo både för bal och student :D Snart blir de dra till stan igen för Baksmällan 2 med Anton, prima! :D

Syns typ int att jag klippt mig men (A)

 

Tur jag är jävligt bra på att ta kort (A) aja dom e mke fina i alla fall :D


She got over me.

Nu, jobbardag på leos 11-16. =)


Marry you.

Nya skor, tjoho!!! :D


RSS 2.0