"Long Time Coming"






 


Titta aldrig högre än du kan se.

Måndag.. Ja nu har en ny vecka starta och ja kan ju inte direkt påstå att ja är taggad, men fick mig då igenom dagen. Åkte med Elin från träning till skolan idag och ja kan ju säga att de är klart den cooolaste bilen ja åkt på länge ska försöka ta en bild på den imorn så ska ni få se på ögon godis ;) På svenskan idag så fick vi massa info angående högskola, högskoleprovet och massa annat angående de ämnet och såklart så började tankarna rulla. Kvällen består av fys med tortyrpalle hoppas på att de bli en jobbig fys så man kan få sig lite träningsverk, de är endå skönt med träningsverk på något vis de visar som att man har jobbat på och att man kanske bygger lite muskler. Av  palle har ja också fått mig ett fint smeknamn, Lorens och varför jag fick just det har ja ingen aning om. Jag har faktistk aldrig haft ett riktigt smeknam man få ju som inte direkt ett på köpet när man heter Ida.


Jag begär ingenting, men jag vill ha allt.

Går dagen blev som den blev, jag såg tre stycken filmer Flicka 2, I rymden finns inga känslor och a cinderella story grät då också till två av dessa filmer. blev lite less där och la ner filmtittandet och degade med min chipspåse och tyckte synd om mig själv. Där vid tvåtiden så hämtade jag mamma och pappa som hade varit bortbjudna hos några vänner.

Nu sitter jag här och hela dagen framför mig men just nu finns de inte så många planer inplanerade utan de blir väl läsa ur My sisters keeper som ja ska ha läst 200 sider ur på måndag men just nu bara ligger på sida 65. På dagens schema står de även träning, hur tagga dom helst men ännu mer taggad till den 6/3 för då drar vi till spanien på träningsläger!!!!


i believe i can fly


Från början

Då ska ja försöka ta tag i det hära med bloggandet igen, tog ju bort min förra för ja hade inte tid eller orken att skriva men nu ska ja försöka igen men ja gissar på att även denna blogg kommer att sluta som den förra. Veckan har rullat på bra inte allt för jobbig veckan. I torsdags så var de finnkampen, två stycken skolor ifrån Finland komme hit för att utmana oss i Fotboll, Pingis, Friidrott, Innebandy, Badminton och volleyboll. Jag valde att vara med och tävla för A-torp i Friidrott och innebandy. Svt var och filma oss så ni kan ju kolla in på denna länk http://svt.se/2.33919/1.2309419/skelleftea_vann_finnkampen om ni känner för det, ja håller mig där lite i bakrunden ;)  Denna helg måste nog bli en av dom tråkigaste helgerna på länga, nu lördagkväll sitter ja hemma för mig sjäv(Doris är hemma men hon räkas väl inte riktigt, hon säger ju inte så mke) och degar se film och trå chips så om någon känner för att va min vän ikväll så är ni välkommna :)


bjuder på en bild från förra helgen innan vi skulle dra på station8


Bilder från helgen
































Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0