They are not you.


somewhere over the rainbow.

Skulle inte durekt kalla det värd skoldag, började 08:30 och hade läxförhör på geografin och slutade sen när vi va klara med det, åkte med 09:30 bussen hem sen har man bara degat sett ett avsnitt av både 90210  och glee. Nu blir det ta hunden ut på en liten promenad sen ta en snabbdusch för att sen rulla mot jobbet.


onyttigheter

Denna vecka ar verkligen gått segt, har haft fredag varje dag ända sen i tisdags och de är fan illa.. Imorn är de äntligen fredag och helg! Igår föjde ja med Alle och hans mamma med på IKEA i haparanda, ja älska IKEA! man längtar tills man få inreda ett hus exakt som man själv vill ha de. Skrev prov på nklektionen sen har varit en almän lat dag på skolan. Ikväll blir det bio med epa, crazy stupid love + massa onyttigheter :D Helgen blir lite blandad kompis, fredag jobb på verandan 15-22 , lördag disney maraton med epa och även massa onyttigheter där, sen bli man fyllechaffis när de börja närma sig natten.

sushiiiii

Torsdagen så åt jag sushi för första gången och de va då riktigt gott, var mycket skeptisk från början  men de blev bra i slutändan. Fredag blev de ingen skola utan jag va på Verandan istället och tjäna pengar. Kvällen bestod bara av mys och idol. Lördagen drog jag och Alle int till stan tvärt titta runt lite, subway och handal lite. Sen blev de mycket god middag, langos + friterade bannaner till efterrätt hur gott som helst! Lördag kväll kl 21 började jag jobba, de va nattklubb för 23:åringar i skellefteå så ja sprang runt där och plocka massa glass, diska osv. Fick mig inte hem fören just före fyra för att brandlarmet gick. Hände några minnesvärda händelser men inte sånna som ja skriva.


Pet-Flaska.

Jag dör!!!! HAHAHAHA det är ju Petflaska xD


Home sweet home.

Life is short.

Break the rules

Forgive quickly,

Kiss slowly, love truly,

Laugh uncontrollably

And Never regret

Anything that made

You smile.



Helg.

Vilken underbar helg, lr ja nästan 100 poäng i alla fall. Fredagen så jobbade jag min första dag på Johanna i parken nu bytt namn till Verandan tyckte själv de gick hyffsat bra för att vara första gången.  I fredags firade jag också att jag haft körkortet i ett år såklart måste man få present för de också. Det blev en p-böter på 400 kr, har ingen aning varför ska ringa och överklara skiten idag.

Lördagen blev de match borta mot flurkmark, kändes lite halvdant i knät redan innan jag satt på mig skorna och förberedde mig för att springa ut på planen. Körde igenom en halvlek men de kändes inte bra något e fel. Mitt knä ha varit uppsvullet lite mer en en vecka tillbax och känslan jag har nu är densamma som före min operation, ber till gud att allt bara ska vara över, less som fan.. Tyvärr förlust men nästa helg är de sista matchen så då ska de fan vara vinst! Lördagkväll måste varit den roligaste kvällen på länge! Inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Lisa med några gamla folk men även mycket nytt och de va så trevligt!!! Spenderade natten i bjurfors och dagen efter blev de latande,sovande, spöa alle i alfapet sen så for vi såg Burträsk-Bjurfor, 3-3 riktigt bra match faktiskt.

Väldigt gammal bild. Saknar er flickor!


Marshmellow.

Hitta denna bild på We<3it och tycker den är underbar!


Vf-coachen.

Texten under bilden som jag råka missa står det : Effektiv: Ida Gustafsson i Burträsk har haft en del skadebekymmer men när hon väl får vara på planen är hon effektiv som få. Veckans VF-coachspelare har nämligen ettsnitt på två mål per match.

Klicka på bilden för att få den större. =)


Summer of 2011

Tänkete summera min sommar lite enkelt med några minnesvärda bilder.


Jag var i cyern i slutet av maj men jag räknar det ändå som början på min sommar, och jag skulle säga det va den bästa starten man kan få för ja har så otroligt fina minnen ifrån den resan.


Jag gick på balen men en av dom bästaste vänner man kan ha.


Sen såklart så tog jag den efterlängtate studenten.



For och jobba i piteå tillsammans med dessa underbara bersoner + nadja som tyvärr inte var med på denna bild.



Oppererade mitt knä som besvärat mig aldeles för länge. Glad att de se mycket fräschare ut än på bilden.



Träffade strandrestaurangenfamilje, gud vad jag saknar dom dagarna.


Beachsoccer i boviken, spelade 15 minuter och de va dom första efter opertionen.


Dumbo tog en tripp till himlen, 11 år gammal <3


Småkusinerna hälsade på <3


Jag fyllde 19 år.


Träningsläger i kalvträsk.


Andra trippen på sjukhuset, denna gång pga infektion.

Nog finns det mycket som händer under denna sommar men ja har inte varit så aktiv med kameran om man säger så.



9/11 2001.

Idag är det exakt 10 år sedan world trade center rasade i new yourk, fick detta youtubeklipp av epa, tycker verkligen ni borde lyssna på denna och komma ihåg, rå om era nära och kära.


Hesten.

Helgen snart över eller jag är ju ledig imorn men de är ju inte helge för det, det är ju Måndag, Måndag! Helgen ha bestått av fika på waynes med Krille som snart drar med Evelina till gbg dom skitungarna, drog sen på johanna i parken och hör och häpna men ja fick jobb, börja nästa vecka!!! :D Fredagkvällen blev de först suring hemma med mamma och pappa sen vidare till Ersmark för att va hos Hanna ett tag innan det blev dags för att inta folkparken tillsammans med alla andra skellefteåbor. Mycket trevlig kväll med nytt folk och såklart mycket dansande. Körde sedan hem med Erica, Tess, Fanny och Alexander som sällskap.

Lördagen blev de kliva upp och tagga till tusen för de va dags för match mot södra ungdom och de skulle fan bli vinst och vinst blev det. 7-1 (3-0) blev också tre mål för min del, känns mycket bra, dock lite dystert att mitt knä är uppsvullet men de är nog bara pga dansande i höga klackar en hel kväll. Söndagen blev de bara chilla i Bjurfors, fick rida på en av hestarna också, de va en mycket fin hest och jag tro hesten tyckte om mig, så puss på hesten.


times are hard.

Folkparken ikväll med Hanna, vi syns i vimlet Skellefteå :)


When you're young.





Why can’t they remember
What I will never forget
How these dreams come undone
When you’re young

Ah, de är bara underbart bra!


tusch down.

Hur underbart som helst att vara ledig på måndagar! Idag klev jag upp vid 9:30 tiden, läste tidningen sedan gick jag Linnea och Doris hem till henne och drog sedan och handla för där skulle de göras plättar. Mamma kom sedan förbi och avnjöt dom riktigt goda plättarna, för tro mig goa va bara förnamnet. Hände hos syrran ett tag sedan drog jag och Doris oss hem för städning av mitt gräsliga rum.

Just när städningen var slutförd så ringde dom från VF- coache och berättade att jag blivigt utsädd till veckan FV- coachspelare, hur kul som helst! :D Dom frågade en massa frågor om de mesta så få se när dom publicera det på deras sida, kan länka det sen här på bloggen när det kommer ut.

Två av Linneas kissekatter, GB och Slinky.


Twins


Har inte så mycket bilder på jag och Emma som små på datorn det mesta ligger i ett fotoalbum. Men jag hittade denna, räknas vi som små här? =)


Family.

Att något så litet kan bli så stort. Jag saknar dig. Fy fan vet inte om ja ens kommer att prata om filmen. Ni som inte har koll på vad det är jag pratar om för film så är de en verklighetsbaserad film om Cilla och Tina, dom är enäggstvillingar. Dom ska fyllla 15 år med de få inte Cilla vara med om.... för hon är död... När ja satt och såg filmen blev man såklart tårögd men inga tårar, jag tänkte för mig själv, varför gråter jag inte? Filmen va slut jag och Emma satt oss i bilen, jag släppte av henne hos Samma och startade musiken i sterion och startade resan påväg hem till btk.

När jag just paserat 90 skyllten och lämnat skellefteå kunde jag inte hålla tårarna inne. Hjärnan börja tänka, jag började störtböla och grina ända tills jag kommit mig hem på solbacken. Tankarna snurrade.. Medans jag körde så upplevde jag dom  hemskaste tankar som man kan uppleva. Kommer det snart komma ut en älg på vägen? Kommer jag möta en alkoholpåvärkad förare? Vad kommer hända med mig på vägen hem? Var det sista gången jag såg min syster? Tankar som inte få tänkas, men efter att ha sätt den där filmen kan man inte hindra tankarna att spåra. " man insert inte vad man har förrän man har förlorat det" Rå om era nära och kära så länge ni kan, för en dag kanske dom inte finns där.



RSS 2.0