torremolios

Vilken underbara resa! Vi fick oss tyvärr bara en soldag och det var söndagen när vi anlände till torremolinos då stekte vi på för att kanske få oss en liten bränna men de vart nog för lite sol så vi fick behålla våran blekhet och njuta av regnet istället. När de regnade och blåste resten av dagarna så vart de lite enformigt, man kunde inte sitta ute utan man blev fast på hotellrummet och såklart så blev de endel shopping också. :)

En kväll så bestämde laget sig för att ha de lite mer lyx och fara ut på en resturang och äta. Vi hade bokat ett bord på en resturang som såg riktigt fin ut och när man lästa igenom menyn så såg de riktigt gott ut. Alla började beställa in vad de ville ha, och tränarna Gunnar och Lajja valde att ta de dyraste på menyn bara för att verkligen lyxa till de. När allt började de serveras så va de inte många som va nöjda med sitt val av mat, kötte va för mycket rött och de va inte många som njöt av de. Jag och Lotta drog på full pott och hade beställt in kött som man stekte själv på en sten och de kändes bra och riktigt gott blev de. Sen så vare då dax för gunnars och lajjas tur att få sin mat, in kom en tallrik med en klum som såg ut som köttfärs? Dom väntade bara på att de också skulle stekas men icke så de va bara att äta och försöka se nöjd ut, mycket skratt under den middagen kan ja lova. Till efterätt gick vi och köpte den underbart goda youghurtglassen på smöoy!

Detta va typ det jag orkade skriva, ni kan läsa mer på vår resedagbok som tränarna ha varit duktiga och skriva. www.Lagsidan.se/bffa

Finns tusen bilder men här kommer några stycken i alla fall :)



Karaoke blev de med ybertrevliga engelska pojkar :)







Shoppingen

tröja från Zaras 12,95 euro

Puder från någon liten affär 1,0 euros

Bh från samma lilla affär 2,25 euro

Älskade skor från Strandivarius 29,95 euros

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0