Nöjd nöjd nöjd!

Kan ju börja med att säg att jag e nöjd!

 

Sen så kan ja säga att jag gilla att spöa emma och alle i fotbollsgolf!

Sen så kan jag säga att gillar att mysa i min nya one piece


Talet.

Födelsedagspresenter behöver inte vara köpta för valuta, ja kan då absolut säga att detta är en av dom bästa presenterna jag fått på min nittonde födelsedag. Nämner inget namn, men ja är jävligt glad att jag har denna person som vän, tack <3

Grattis på födelsedagen kära du!
Du börja allt bli gammal nu
19 bast, rynkorna börja komma i all hast
i tre år har vi nu känt varann.
En oerhört bra vän jag fann

Ida, det rimmar på allt från Frida, skida till rida
Ni trodde säkert jag skulle rimma på det vi alla här har.
För jag hoppas ingen här är en karl?

hursom haver.
Min present till dig är tyvärr inte någon köpt vara
Förlåt, men jag måste spara.
Så här får du något fortsatt rim.
Det rimmar föresten på lim.

Skitdåligt rim jag vet
Men kom då inte på det när jag satt och sket

Kanske borde börja komma till saken.

Jag är så glad att ha dig som min vän
Även, när jag får agera psykolog när du har problem med män.
OTH föralltid i våra hjärtan
Det spela ingen roll om någon råka fjärta.

Jag kan kort och gott konstatera att detta är sämsta födelsedagstalet någonsin
men jag skrev det halv elva igår kväll
så det kanske inte någon skräll?

Hur som
Stor grattus till min lilla, snälla, roliga, underbara, konstiga, burträskiga Ida på födelsedagen.

Tack för att du är min vän!! =)

Dom få =)





 


Happy birthday

Som sagt dom som ha missat de va att jag fyllde ju faktiskt stora 19 år igår =) Kvällen började med julia i hons och kevins lägga sedan började resten av brudarna dyka upp efter som =) festen drog sedan ut på innergården där några pojkar satt och sjöng och spelades och förfesten fick sig ett litet lyft.  Just före elvatiden så drog vi oss mot mollys/allstar, träffa några kända ansikten men även många okända. Det blev dans, födelsedagssång, annan sång, prat och almänt trevligt =) Så tack alla som gjorde min födelsedag till en mycket bra kväll och verkligen en man kommer att komma ihåg =)
E för lat för att lägga in bilder från mobilen nu dom få som jag tog, men dom kommer sen =)

ROOOOOOOMPAAAAAAA

Partyyy!!


Breath


Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinkin'
Maybe six feet
Ain't so far down
Creed - One last breath


Time of my life.

Tiden paserar fort förbi, personalfest på leos har man hunnit med och de va grymt, trästocks har jag även hunnit med att besöka, springa i regnet, Kollat på när åskan slagit ner, mys vid massa filmer, tränat boll första gången sen skadan, träningsläger i kalvträsk med bästa laget, Jobbat, festat sen såklart massa massa mer, och jag kan konstatera att än så länge har det varit ett mke bra sommarlov!

Om exakt tre små dagar så fyller jag, Ida Åsa Sofia Gustafsson hela 19 år! de är inte fy skam, ett år äldre och ett år närmare pensionen och bara ett år kvar tills man är 20 och räknas som en hel vuxen.


it's a fairy tale.

Nu ha småkusinerna återvänt hem till leksand och jobbardagarna på leos har börjat att rulla igen. Igår var det den lugnaste dagen på jobbet i mitt liv, tro de va typ 7 st barn där. Men idag var det andra bullar, man hade saker att göra hela tiden lr några strö minuter hadde men, men man tar då nästan heldre en dagen när de finns något att göra än att bara sitta och göra nada. Jobb även imorn sedan börja nedräkningen mot trästocks sen kan ja ju bara nämna lite lätt att de bara är 9 dagar kvar till lilla jag fyller 19 år, vilken tapig ålder, vi ta och hoppa ett år va? =)

Vill utomlands, vem vill följa med? =)


All falls down.

Återträffen blev mke trevlig, kul att träffa alla lr inte alla men dom som va där :) Annars har jag varit ganska så bosatt i hemmet där småkusinerna + moster från leksand är och hälsa på. Ikväll blir det kanske att dra till ursviken och köra go cart med några trevliga människor :) Det känns som att nu är helgen slut, men de är nästan bara början, de här med sommarlov får en verkligen att snurra till saker och ting :) Imorn är det jobbardag på leos få se vädret visar sol men vi få hoppas de kommer lite folk i alla fall så man inte få allt för lite att göra.

Småtrollen

Nina "kingen" Lundmark

Sanna drog på sig en one pice där mot slutet på kvällen, Ge mig en sån tack :)


rajtan tajtan!

Jag är taggad för kvällen, sommar sommar sommar!! :D


I like to move it.

Tiden går och sommarlovet rullar vidare. Är nu ledig några dagar från jobbet, hade hoppats på toppen väder men tyvärr se det ut som att den önskan inte kommer att slå int. Ikv är det fest med resturanggänget och snacka om att jag är taggad! hoppas på en mega super duper kväll! kul att träffa "familjen" igen :) Dagen blir väl bara ta de lugnt, på tal om inget, köpte världens sötaste linne igår mke nöjd =)

 


Balloooo :)

Tänkte bara kolla in och säga att jag lever och mår bra! klart slut :) orka inte ödlsla denna dyrbara tid, för nu ska ja ut och springa i spöregnet!!! hej och håå :)

Åh nej jag är inte bajsnödig!


Sommar och sol, korttajt kjol

Ännu en jobbardag på leos med lite folk och varmt väder och enligt yr.no så ser det ut att bli samma underbara väder imorngon och även då befinner jag mig på leos. Hoppas tiden rinner iväg ganska så fort så man få dra sig där ifrån och ta sig ett dopp i det varma vattnet. På tal om bad så har vi äntligen tagit fram våran pool lr vad man nu ska kalla det, pappa sa de va 22 grader i den idag, skönt? oja! Har börja spåna på de här med att tatuera eller ja de ha väl snurra i huvve ett tag men de är så jävla svårt att bestämma sig men ett steg på vägen är jag i alla fall. Har nämligen bestämt mig att innan sommarens slut ska jag antingen ha bokat en tid för att tatuera mig eller att ta hål i naveln.

Den här värmen få en värkligen att länkta tillbaka till utlandet, någon som hänger med på en tripp? =)


Glader!


Happy face!

Ännu bara postiva saker har hänt in på sommarlovet. Inköpt 15 sockar från marknaden för endast 100 kr ätit min första varma munk, spelade 15 min beach soccer! Jobb på leos imorn även övermorgon och jag är lycklig! Snart ska jag dra och ta mig ett dopp i skön, kan ju säga att det är efterlängtat efter denna varma underbara dag! :)


All you need is one.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.


Ice cream!

Fick en kommentar idag angående gårdagens inlägg.

Alias : Svinet
Det är bättre med tre getter i garderoben än att sju fiskmåsar spelar pingis på prärien?

Bara jag som inte fatta? O:) Så "svinet" kan du förklara? =)

övrigt idag jobba jag idag på leos, 09-18 sedan drog jag till kriti för att möta upp familjen för middag för att mamma och pappa firar 20 år som gifta, tjohoo! :) Det blev glass till efterrätt! tänkte bara nämna de :)

Sommar och sol!

Oj vad tiden går fort, nu är det snart en månad sedan vi tog student och allt det andra roliga. Nu är sommaren igång allt badande sommarjobbande och festande. Dagen  mellan onsdag- Lördag har jag spenderat på stadfesten i strandresturangen i baren. En otroligt rolig helg eller vad man nu vill kalla det. har träffar underbara personer och man kände sig lite som en familj där i slutet. Man fick vara med om lite dittan och dattan. Efterfest lördagen va trevlig (eller det man minns) kommer sakna alla. Gift har ja också hunnit bli, ni se ju bara allt kan hända under bara en månad.

Vi skrev lappar när vi hade det som minns folk.

Vi jobba också! :)


Vi hade pensionärs parkering på strandresturangen.


Vi dansade på efterfesten. ( Observera min skylt som sticker upp ur fickan där det står Burträsk, fick skylten av Nina Kingen Lundmark)


Vi va på efterfest efter efterfesten


Träffa även folk som man ha ingen aning om att man träffat dagen efter.



En bild på min giftring, det är stjärnor på den och säkert mke dyrbar!

Nu har dagarna på Leos börjat att rulla, blev en lugn förstadag, solen sken så barnen sken då med sig egen frånvaro. Burträskmarknaden är igång och burträsk Café har öppnats upp. Jag har tagit första springturen efter operationen och allt rulla på hur bra som helst, säger som Tommy i  Pippi, JAG  ÄR LYCKLIG!




RSS 2.0